23-07-10

21 juli : Breakfast in Vegas - At the hard rock café

Vlug nog het verslag van 21 juli...
Ontbijt in Luxor - eindelijk voor Diete : Starbucks ontbijt
Voor we de stad verlaten : een pretpark voor Linske : de Nike factory outlet store - toffe dingen gezien en gekocht die we bij ons nog niet gezien hadden. Voor Freke het moment voor een leuk jasje bij de concurrentie.
We laten Las Vegas met gemengde gevoelens achter : glitter en glamour, maar ook veel fake... de ene heeft er al meer van genoten dan de andere.
Verder staat er ons een lange rit naar LA te wachten. Vake maalt kilometers in de verzengende hitte.
Langse de weg zien we nog hier en daar bordjes van route 66.
Ergens halverwege beginnen onze maagjes te knorren en moeke merkt op de vouw van haar kaart nog net de woorden Ghost Town. Blijkt het Calico Ghost Town te zijn waarvoor we van velen aanbevelingen kregen.
Tijd voor een hapje en een drankje, de benen even te strekken en even terug te gaan in de tijd.
We schieten mooi op voor LA, maar dat was toch even buiten de avondspits op de drukken snelwegen rond de stad gerekend. Vake loodst ons er door als een volleerd chauffeur. Iets later dan verwacht arriveren we in Santa Monica. Het hotel valt reuze mee. We maken ons vlug klaar, want willen nog op verkenning naar Hollywood.
Voor de ene duurt dat al iets langer als voor de andere Knipogen. Terug door de file en een zoektocht naar een parkeerplaats. Maar niet getreurd, we parkeren zowaar aan El Capitan.
We slenteren over de Walk of Fame, herkennen grote en kleine sterren.
Onze maagjes beginnen serieus te knorren en deze keer is er geen lange wachttijd bij het Hard Rock Café. Blijkt dit pas maandag open te zijn gegaan. Het personeel is over enthousiast, het eten lekker, de inrichting i-permodern. Thuis is het al de 22ste en we toasten op de verjaardag van Mammie en rijden dan tevreden terug naar Santa Monica.
Slaapwel !

Marleen

06:24 Gepost door Diete | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Super dat jullie nog een stop in Callico gemaakt hebben, das toch echt de moeite hé! Geniet van LA!
xxx

Gepost door: femke | 26-07-10

De commentaren zijn gesloten.