24-07-10

23 juli : on the beach !

Vandaag mocht het een echt 'vakantie'dagje worden, dingen 'samen' doen die er thuis zelden van komen.
Om te beginnen : ons allemaal uitslapen... (kwestie van niet te moe terug naar huis te keren)
Daarna namen we een stevig ontbijt in het hotel.
Linske, Freke en vake trokken samen naar 'muscle beach', het stukje strand naast de pier van Santa Monica waar velen komen trainen. Ze powerden er een beetje samen en werkten een looptraining aan het strand af. Ondertussen waren moeke en Diete (er waren deze keer voor Diete geen argumenten meer om tegen te pruttelen Tong uitsteken) op zoek naar fietsen en werden onze sporters voorzien van water.
Even opfrissen in het hotel en daarna gingen we onze fietsen ophalen.
We vertrokken richting Malibu. Onderweg kregen we gezelschap van een hele cameraploeg want een of andere blonde barbie was met hond en moeder langs het strand op wandel. We fietsten zo ver het fietspad leidde en gingen nog een stuk te voet verder. Onderweg zagen we een aantal surfers op wacht liggen voor goede golven. Een helicopter vloog laag over het water en een van de autobestuurders aan de kant vertelde Diete dat dat was om sharks op te sporen.
Aan het begin van Malibu Beach besloten we toch eens te drinken en een hapje te eten. Daar op ons terrasje zaten we lekker uit de wind. De zon was er ondertussen helemaal doorgekomen en we genoten van de blauwe hemel. We fietsten terug tot in Santa Monica en verder door tot Venice Beach. Daar heerste wel een speciaal sfeertje met al die hippiekraampjes langs de kant. Na een wandelingetje op de pier keerden we terug naar Santa Monica.
Toen de fietsen waren ingeleverd, sloten we de namiddag af aan het zwembad van het hotel.
's Avonds keerden we nog terug naar de pier van Santa Monica om een bezoekje te brengen aan de kermisattracties daar. Linske was verbaasd dat iedereen zo hard gilde : die zijn ook niets gewoon zeg !
Met een 'ijsje' (twee megabollen op een minihoorntje) sloten we de avond af.

groetjes van ons allen (met of zonder panda-oogjes Lachen)

08:05 Gepost door Diete | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zo te horen was het dus een echt ontspannend dagje voor jullie!
@Linske: Ik schreeuw ALTIJD in attracties, zelfs op een paardemolen ;) Dus geen commentaar op die mensen é! (love joe)
Hebben jullie nergens dots als ijsje gegeten? Super lekker!
xxx

Gepost door: femke | 26-07-10

De commentaren zijn gesloten.